NIEUWE VOORZITTER IN ZEMST

NIEUWE VOORZITTER IN ZEMST

Danny Verbelen uit Hofstade volgt Bart Vanpoucke op als voorzitter van Groen Zemst. Sinds januari zetelt Bart Vanpoucke niet alleen in de OCMW-raad maar ook in het Vast Bureau: een uitgelezen moment om het voorzitterschap over te  dragen en zich volledig te focussen op dit mandaat. Danny Verbelen neemt de fakkel over van Bart. Danny woont in Hofstade, is 63 jaar en al 15 jaar actief binnen Groen Zemst. Omdat hij sinds vorig jaar met pensioen is, heeft hij tijd om zich te engageren voor het Groene gedachtegoed. Zijn vurige wens is dat de groei van de partij en de uitbreiding van het lokale bestuur na de volgende gemeenteraadsverkiezingen bekroond worden met enkele gemeenteraadsleden van Groen.

Aandachtspunten voor hem zijn ruimtelijke ordening, mobiliteit en lokale buurtwerking, denk maar aan de geplande nieuwe petanquehal in Hofstade .

We willen bij deze Bart bedanken voor zijn enorme inzet en prachtige realisaties bij Groen Zemst als voorzitter. Bart kennende als doorzetter en dossiervreter zal je de komende jaren zeker nog van hem horen en lezen in tal van OCMW-dossiers.