Groen Zemst en sp.a Zemst gaan in Kartel naar de kiezer onder het motto "Zemst maken we samen"

Groen Zemst en sp.a Zemst gaan in Kartel naar de kiezer onder het motto

De laatste tijd horen we vaak dat het slecht gaat en dat het morgen nog slechter zal gaan. Dat we boven onze stand geleefd hebben. Dat we te veel nieuwkomers hebben binnengelaten. Of dat we te snel vooruit gegaan zijn. Wij weigeren ons te laten meesleuren in deze negatieve spiraal. Wij bekijken Zemst op een positieve manier Positivisme is het uitgangspunt van ons kartel en ons programma. Op een positieve manier willen wij alle progressief denkende mensen een stevig alternatief geven. Door de groene en rode krachten te bundelen willen we de progressieve Zemstenaar een luidere stem geven in het politieke debat in onze gemeente. Via onze inspraakvergaderingen in elke deelgemeente zijn wij enerzijds tot algemene programmapunten voor onze gemeente gekomen. Anderzijds richten wij ons met enkele concrete acties meer dan ooit op het niveau van de verschillende deelgemeenten. Het zijn juist deze verschillende deelgemeenten, met elk hun eigenheid, die Zemst zo uniek maken.

Ook onze kandidaten hadden heel wat nuttige inbreng. Stuk voor stuk zijn het gemotiveerde mensen met een sterke band met onze gemeente. Het zijn stuk voor stuk persoonlijkheden met elk hun kwaliteiten. Het is nu net het bundelen van deze meningen en ideeën dat ons programma zo sterk maakt.

Tenslotte is dit programma een uitnodiging. Een oproep aan alle Zemstenaren om mee te bouwen aan een betere toekomst. Samen kunnen we van Zemst een comfortabele, sociale, creatieve en rustige plek maken. Een plek waar iedereen kan dromen en vooruitkomen. Een plek waar je nog kan genieten van de natuur, een landelijke oase in het centrum van ons land.

Meer info